Wachtwoord vergeten van mijn account!

1. Overzicht
  2. Account
  3. Wachtwoord vergeten van mijn account!

Dit artikel bevat instructies hoe je jouw wachtwoord kan wijzigen van jouw Hostik account.

Inlogpagina

Ga naar de inlogpagina https://hostik.online/account of ga naar onze website en klik rechtsboven op Account.

Wachtwoord vergeten

Klik onder de knop inloggen op de link Wachtwoord vergeten?

Gebruikersnaam en e-mail

Vul jouw gebruikersnaam en e-mailadres in van jouw account.
Als je jouw gebruikersnaam bent vergeten dan kan je die terug vinden in de welkomsmail die je van ons hebt ontvangen. Als je jouw welkomsmail niet kunt vinden, neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.