Hoe stel ik automatisch beantwoorden voor mijn e-mailaccount?

1. Overzicht
  2. Email
  3. Hoe stel ik automatisch beantwoorden voor mijn e-mailaccount?

Dit artikel bevat instructies om een automatisch beantwoorder in te stellen.

Log in op jouw Hostik account.
https://hostik.online/account

Inloggen in jouw Hostik account

Vul jouw gebruiksnaam en wachtwoord in.
Deze heb je ontvangen bij jouw welkomstmail

Hostik inlogpagina

Klik/tik op knop Hostingaccount.

Hostingaccount selecteren

Klik/tik op knop Inloggen cPanel om in te loggen in jouw cPanel account.

Inloggen cPanel

Navigeer naar Autoresponders (E-mail >> Autoresponders).

Klik op de knop Add Autoresponder.

Je ziet nu de volgende velden:

• Character Set: Laat dit op UTF-8 staan.
  • Interval: Dit is de wachttijd voordat het antwoordbericht wordt verstuurd. Zet deze op 0 als je dit direct wilt doen.
  • Email: Vul betreffende e-mailadres in waar het automatische antwoord van verstuurd wordt.
  • Domain: Selecteerd de domein waar het automatische antwoord van verstuurd wordt.
  • From: Hier vul je een naam in, jouw eigen naam of je bedrijfsnaam in. Deze krijgt de ontvanger te zien.
  • Subject: Vul het onderwerp in.
  • Checkbox - This message contains HTML: Als je weet hoe je HTML kunt typen dan kun je dit aanvinken, anders raden wij dit niet aan.
  • Body: Vul hier het bericht in die je wilt versturen.

Vervolgens maak je een keuze wanneer je de automatisch beantwoorder wilt starten en/of stoppen.

Klik nu op de knop Create en je automatisch beantwoorder is aangemaakt.