Hoe stel ik mijn e-mail in op mijn Android® toestel?

1. Overzicht
  2. Email
  3. Hoe stel ik mijn e-mail in op mijn Android® toestel?

Dit artikel bevat instructies om een e-mailaccount in te stellen op een Android® toestel.

Opmerking:

Je kunt de instellingen van jouw e-mailaccount (bijvoorbeeld gebruikersnaam, inkomende server en uitgaande server) op de volgende locaties vinden:

• Via cPanel Mail Client Manual Settings (E-mail >> E-mailaccounts >> knop Connect Devices).
  • De webmail-interface
  • De welkomstmail die je hebt ontvangen van ons
Opmerking:

In deze handleiding wordt gebruikt gemaakt van een Google Pixel™ 3 op Andorid 10.0. Daarnaast wordt hier gebruikt gemaakt van de Gmail app, je kunt ook een andere app gebruiken zoals Outlook.

Tik op de groep Google of Veeg omhoog vanaf de onderkant van jouw apparaat en tik op de app Gmail icoon.

Hoofdscherm met apps

Tik op de Gmail app.

Gmail app icoon

Tik op IK SNAP HET.

Gmail interface "Ik snap het" knop

Tik op Een e-mailadres toevoegen.

Een e-mailadres toevoegen knop

Tik op Overig.

Opties om e-mails in te stellen.

Vul jouw e-mailadres in.

Je e-mailadres invullen

Vul jouw wachtwoord in.

Wachtwoord toevoegen

Vul de inkomende sever in mail.jouwdomein.nl
Gebruikersnaam, wachtwoord en mailserver toevoegen

Vul de uitgaande sever in mail.jouwdomein.nl
Gebruikersnaam, wachtwoord en SMTP-server

Tik op volgende als je de instellingen zo wilt houden.
Account opties

Jouw account is ingesteld en klaar voor gebruik, je kunt nu nog de volgende gegevens invullen.
Accountnaam en jouw naam.