Hoe stuur ik mijn ontvangen mails automatisch door naar een andere e-mailaccount?

1. Overzicht
  2. Email
  3. Hoe stuur ik mijn ontvangen mails automatisch door naar een andere e-mailaccount?

Dit artikel bevat instructies om ontvangen mails automatisch door te sturen naar een andere e-mailadres.

Log in op jouw Hostik account.
https://hostik.online/account

Inloggen in jouw Hostik account

Vul jouw gebruiksnaam en wachtwoord in.
Deze heb je ontvangen bij jouw welkomstmail

Hostik inlogpagina

Klik/tik op knop Hostingaccount.

Hostingaccount selecteren

Klik/tik op knop Inloggen cPanel om in te loggen in jouw cPanel account.

Inloggen cPanel

Navigeer naar Doorstuurders interface (E-mail >> Doorstuurders).

Klik op de knop Doorstuurder toevoegen.

(Als je alle mails wilt doorsturen die ontvangen worden op al jouw aangemaakte e-mailaccounts dan klik je op de knop Domeindoorstuurder toevoegen)

Vul in bij adres om door te sturen jouw e-mailadres (zonder @jouwdomein.nl) waar de mails binnenkomen en bij doorsturen naar e-mailadres de e-mailadres waar jouw inkomende mails automatische worden doorgestuurd.

De klik op de knop doorstuurder toevoegen. Jouw automatische doorstuurder is aangemaakt.