Hoe wijzig ik mijn wachtwoord van mijn e-mailaccount?

1. Overzicht
  2. Email
  3. Hoe wijzig ik mijn wachtwoord van mijn e-mailaccount?

Dit artikel bevat instructies om het wachtwoord van je e-mailaccount te wijzigen.

Opmerking:

Je kunt dit op twee manieren zelf doen.

Via cPanel jouw wachtwoord van jouw e-mailaccount wijzigen

Log in op jouw Hostik account.
https://hostik.online/account

Inloggen in jouw Hostik account

Vul jouw gebruiksnaam en wachtwoord in.
Deze heb je ontvangen bij jouw welkomstmail

Hostik inlogpagina

Klik/tik op knop Hostingaccount.

Hostingaccount selecteren

Klik/tik op knop Inloggen cPanel om in te loggen in jouw cPanel account.

Inloggen cPanel

Navigeer naar Email Accounts interface (Email >> Email Accounts).

E-mailaccounts

Klik op de knop Manage voor betreffende e-mailaccount.

Mailaccount beheren

Vul jouw nieuwe wachtwoord in en klik op Update Email settings. Jouw wachtwoord van jouw e-mailaccount is nu gewijzigd.

Wachtwoord wijzigen e-mailaccount

Via Webmail jouw wachtwoord van jouw e-mailaccount wijzigen?

Log in via Webmail met jouw e-mailaccount (webmail.jouwdomein.nl)

Inloggen Webmail

Scroll naar beneden en klik op Password & Security als je voor het eerst inlogt.

LET OP! Zit je in de mailbox omgeving dan klik je eerst op de link Webmail Home

Instellingen voor wachtwoord en beveiliging

Vul jouw nieuwe wachtwoord in en klik op de knop Save. Jouw wachtwoord is nu gewijzigd.

Wachtwoord wijzigen